Lyst å bli med oss på laget?

Me søker etter dyktige ansatte til våre båter.

 Vi skal styrke laget vårt og i første omgang er det «Vestland Arctic» som skal bemannes. Me trenger fult mannskap til denne båten med 1/1 ordning. Oppgraderte fasiliteter ombord.

Det vil bli tilgjengelig fleire stillinger, så søk gjerne. Fabrikksjef skulle vært på plass snarest.

Me arbeider kontinuerlig med å utvikle vår virksomhet videre. For å lykkes i dette arbeidet, trenger vi dei beste folkene i bransjen på vårt lag. Under kan du enkelt leggje inn opplysningar om deg sjølv og dine kvalifikasjoner, så vil me vende tilbake til deg dersom det åpner seg ei stilling som me trur kan være av di interesse!

 

 

«Vestland Arctic» er en moderne båt som er eiet av Vestland Seafood, fartøyet blir nå bygget om fra seismic til fiskefartøy. Driften vil hovedsakelig være fiske etter snøkrabbe i Barentshavet og hvit fisk i nordsjøen. Fartøyet vil være klar til drift 1.1.2022. Vestland arctic ble bygget i 2002. Den er 66×14 meter.
«Tobis» er en moderne hvit fisk tråler som leverer fersk fisk. Den er bygget i 2009 og er 39×11 meter. Tobis fikser hovedsakelig i nordsjøen etter hvit fisk hele året med et mannskap på 6 på hvert skift med rotasjon 1/1.
«Caprice» er en moderne reketråler bygget i 2014. Den er 27,4×8,4 meter. Caprice fisker etter reker fra Karmøy og sør over. Den drives med 3 mann på hvert skift med rotasjon 1/1.

Søknad

Litt om deg

Sikkerhetskurs og legeerklæring

Erfaring og arbeid i dag

Vi kontakter ikke nåværende arbeidsgiver uten ditt samtykke.

Referanser

Vennligst oppgi inntil tre referanser.

Referanse 1

Referanse 2

Referanse 3

Oppgi gjerne hvilket fartøy du ønsker jobb på.