Jordal & Co leverer tjenester innen reklame og kommunikasjon til kunder innen de fleste bransjer i Norge. Vi arbeider mye innen energi, finans, eiendom, turisme, utdanning, veldedige og frivillige organisasjoner. Gjennom 20 års erfaring har vi opparbeidet en trygghet på hva vi gjør og hva vi leverer. 

Vårt virkemiddelsett er nokså bredt og favner om profilbygging og utforming med tilhørende innholdsleveranser for trykk, skjerm og mobile enheter. Vi lager hjemmesider, produserer bøker, bygger nettbutikker, lager trykksaker i  storformat. Noen ganger finner vi opp og utvikler en ny løsning som kanskje kan gi deg akkurat det konkurransefortrinnet du trenger. Grensene er det du som kunde som setter etter at vi har valgt hva vi skal gjøre sammen. 

Vi har lang erfaring i strategi og strategisk bygging av ulike kampanjer. Vi kan annonsering på nett, vi kan sporing, testing, analyse og forbedring av resultater. Vi bygger ulike kampanjer rettet mot egne og nye kunder både i Norge og gjennom hele Europa.

Noe å lure på? 
Om du ønsker en uforpliktende samtale hvor vi sammen kan se på eksempler på hva vi har gjort før og gjerne se på dine behov, så ta  kontakt!